Gong kopel

Društvo ŠOK Prestranek in KŠD Koče organizirata sproščujočo gong kopel, kjer bomo skupaj potonili v zdravilne vibracije zvoka.

Zvok gonga deluje globinsko pomirjujoče – pomaga pri sproščanju stresa, umirja misli, podpira boljši spanec, krepi notranje ravnovesje in spodbuja samozdravljenje telesa. Vsaka izkušnja je edinstvena in odpira prostor za globoko notranjo povezanost.

Preberite več: Gong kopel

14. pohod Po Izovi poti “Po Izovi poti v Grobišče” 

KDAJ:  v soboto, 31. maja 2025 ob 8.30

ZAČETEK IN ZAKLJUČEK POTI: pri Andrecevih,v Kočah 57 a

OPIS POTI: Koče - Prestranek - mimo šole do izvirka (tam ogled informativnih tabel), čez mostiček – mimo Štivana do Grobišč(tam postanek in obisk domačina Janka Šabca ter Smrekarjeve domačije)-po gozdni poti proti Orehku , Brišče - Grad Prestranek – Koče

Preberite več: 14. pohod Po Izovi poti “Po Izovi poti v Grobišče” 

Obisk Petelinjskega jezera in obisk kmetije v Slovenski vasi – spoznavanje pridelave in predelave izdelkov iz kravjega in kozjega mleka.

 

V ponedeljek, 16. junija 2025 ob 17.00 vabljeni na obisk Petelinjskega jezera in kmetije v Slovenski vasi – spoznavanje pridelave in predelave izdelkov iz kravjega in kozjega mleka  v okviru projekta Po-stoj in poglej 2025.

Delavnica bo potekala na terenu – Petelinjsko jezero in v Slovenski vasi in se bo predvidoma zaključila ob 19.00 uri.

Dobimo se pri Eko muzeju Pivških presihajočih jezer ob 17.00 uri.

Izvajalci bodo: ga. Helena Vekar, Suzana Vidmar in Vinko Gajšek

Vljudno vabljeni

 

Pomladanske rastline – trpotec in priprava trpotčevega sirupa

V ponedeljek, 19. maja 2025 ob 17.30 uri vabljeni na delavnico Pomladanske rastline - trpotec in priprava trpotčevega sirupa v okviru projekta Po-stoj in poglej 2025.

Delavnica bo potekala v prostorih KŠD Koče ob otroškem in športnem igrišču v Kočah in se bo predvidoma zaključila ob 19.00 uri. 

Udeležba na delavnici je brezplačna (delno financirana iz strani Občine Postojna).

Izvajalka bo ga. Helena Vekar

Vljudno vabljeni.


Copyright ©KŠD Koče 2014. 

Vse pravice pridržane.